Upp på sociala och ner på systemet

Ja herregyyyyyd säger jag bara. Nu är jag tillbaka i skånelandet. Är otroligt pepp på skolarbete, valborg, mys i korridoren och allt detdär. Man saknar skiten lite =) En liten redovisning av min smålandstripp:

Fredag: Kom till småland på kvällen, pappa och jag och olivia bestämde oss för att dra till jönköping. Så vi åkte till a6 och shoppade lite.

Lördag: Först hem till becca, köpte med mig frukost som vi åt på hennes baksida i solen. Sen mötte vi upp Lydia, Hannah och Andreas och gick till ASK där vi mötte Oskar för att kolla fotboll. 3-0 till A-town. Bra gjort ju! Sen hämtade min bror upp mig och körde mig till eksjö, där jag åkte hem till emmababy som jag saknat som en galning. Vi fixade oss, mötte upp Robert och drog ut till hans föräldrar för grillning och alkohol. Senare drog vi till hotellet. Hej besvikelse! Haha. Skön kväll iaf, träffa mina älsklingar.

Söndag: emmababy och jag chillade rätt rejält hela dagen. Framåt kvällen kom pappa och hämtade upp oss och körde oss till Aneby, vi köpte flöt och satt framför tvn hela kvällen. Sen försökte vi sova haha, men blev avbrutna rätt många gånger av en jobbig mobiltelefon ;p

Måndag: Klockan 9 åkte jag och baby till jönköping. Gick på stan, var på a6, åt god mat och så. Blev påhoppade av massa telefonförsäljare, några mindre snyggare än andra. En var helt galen och ville att "baby" som han kallade emma, skulle komma hem o laga mat hos honom haha. Jag fick iallafall reda på att jag är kreditvärdig, det kan nog vara bra att veta ;p Sen mötte vi upp Becca, Lydia, Hannah och Emma på donken. Men vi hade lite bråttom, så vi stack till tåget som åkte till eksjö. Där gick jag hem till Jakob, umgicks med honom lite. Sen hem till aneby igen, där jag hade myskväll med lillasyster.

Tisdag: Tillbaka till skåneland, nu är jag här och jag är helt sjukt speedad. Beror på en viss sak. Haha.

Snart kommer Klara hit och vi ska jobba med vår b-uppsats och äta ballerina. Blir nog bra!

(Grattis till den som orkade läsa ända hit, puss!)

Backstabber lady

K och jag åkte till skolan vid nio idag så vi kunde gå på den tidiga föreläsningen. Vi jobbade på med vår kvantitativa del i fem timmar och nu är vi nääästan klara. Imorgon ska vi fila klart allt, sen blir det att jobba med den kvalitativa delen. Ganska drygt, men jag gillar skolan och personerna där, så jag klagar inte :)

När jag kom hem satte jag igång med storkok, sjukt duktigt. Snart ska jag gå och handla lite grejjs, sen ikväll blir det chill med bra folk i korriodoren. Livet är bra. Lund är bra.


(Älskar förresten vår balkong, sitta där med en kopp te och blicka ut mot turning torso och öresundsbron. Och soligt är här med. Great.)


Here you come again

Har seriösa planer på tatuering nu. "Alis grave nil" är sjukt vackert. Men inte latin, det funkar inte. Men jag har en annan mening som ska sitta på min kropp en dag, och jag har diskuterat det med en person, hon gillade det. Vi kanske ska göra något tillsammans. Man vet aldrig vad som händer.

Sjukt skönt att inte vara bakis idag. Igår var kul, Sugarplum Fairy var helt okej. Kul nog dissade jag och Klara killarna när vi träffade dem i trappan på efterfesten, MAT var vårt mål. Tusen gånger viktigare.

Denna veckan blir tjock, som tusan. Hemtenta, uppsats. Och sen lite hemliga saker. Början på nytt hoppas jag. Småland får nog ett besök av mig också. Förhoppningsvis.


(är besatt av en Dolly Parton låt med, är det normalt? Haha.)

"I know that you'll make it. You have nothing to fear"

And everything that I've done
seems so wrong
and everything that I've done
seems so wrong
And everyone that I loved
I dismissed
Because I'm the escapologist

Lanar lite Sugarplum Fairy, måste ju peppa lite inför morgondagen.

Om typ två timmar är det skola som gäller, då får vi reda på vad det blir för tenta. Hoppas bara det inte kommer i vägen för mina planer, skulle vara ganska surt. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning, mumma. Känner mest för att sitta ute i solen och dricka kaffe, läsa en bok, grilla, sen hyra film. Måstemåste ut och gå också. Viktigt.

(och jag saknar emma så in i helvete. bästa emma. mitt hjärta.)

PUSS

och det blåser genom hallen

Idag var vi duktiga i skolan, men jag gillar inte detta kvantitativa vi håller på med nu. Mycket siffror o så. Tråk. Efter skolan var det direkt hem och göra skitgod pastasallad, sen har jag mest suttit i köket och lyssnar winnerbäck (så skönt att flera gillar winnerbäck i korridoren, grymt). Snart kommer Klara hit och dricker te. Jag var lite halvpepp på utgång ikväll, men inte fyra öldagar i rad, nu får det vara nog. Men på lördag, då smäller det. Sugarplum Fairyfylla, det satsar vi på.


Saknar mina fezgrezar lite. LITE. haha

Adiam Dymott

Dagens tips: Adiam Dymott - John Denver. Grymt bra.

Jag fattade vartenda ord av vad läraren sa, jag är stolt! Nu ska jag gå och låna massa böcker så jag kan ta en chilleftermiddag. Sen blir det promenad, och kanske öl. Alkohol varje dag i veckan. Studentlivet haha.

(miss you, miss you.)

RSS 2.0