Det kallas himlen och jag har aldrig varit där, men när jag ser på alla stjärnor över himlen så önskar jag att du var här. Du var så poetisk. Och nu går du i en annan värld. Och jag kan bara säga: kom tillbaks.

Fantastisk rubrik, inte sant? Jag sitter här med oozk på msn och han tycker jag ska skriva några rader, jag som har "skrivar-talang". Haha, och jag sitter och skryter. För det har jag fan. Inte i denna bloggen (här är det vardag som gäller). Men absolut i min förra. Visst får man väl skryta ibland?

Idag har jag inte gjort något vettigt. Mailat ungefär 50 pers om bostad. Druckit en kanna kaffe. Ringt min bror. Ungefär så mycket har jag gjort med denna dagen. Är inte pepp på att läsa Dominic Strinati heller. Funderar på att tagga utgång till kvällen, men det skulle nog bli en minst lika bra kväll med filmmys här hemma. Så, den som lever får se. Tänkte beställa lite tågbiljetter med, åka härifrån lite. Men som sagt, vi får se.


Hjärtat slår, det slår skiten ur mig

Herregud vilken lättnad, jag har fixat hela hösten och jag är så glad för det! Är på krök-humör, men eftersom jag ska vara barnvakt ikväll kan det bli lite kämpigt med det (får se om jag hinner ut efteråt). Krökade iochförsig igår, så jag firade nog lite då kan man säga ;p Torsdagsfylla = bra fylla, nästan alla gånger. Tråkigt nog är det många som har hört av sig till mig, 'fröken pepp' (som jag blev kallad igår), och taggat inför just ikväll. Men det får bli en annan gång. Annars hade jag gärna hängt hemma på Skogsgatan 62 med becca och grabbarna ikväll. Men inte det heller. Istället lyssnar jag på sjukaste låten: Keep yourself warm. Om och om igen. Kanonbra! Och så dricker jag massa loka.


It takes more than fucking someone to keep yourself warm

Idag ger jag mig själv titeln "dagens idiot", herregud. Jag kan aldrig hålla munnen stängd, prataprataprata. Babbla om allt och ingenting. Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans. Eh. just det. Två smällar tack. Men vafan, bättre prata än vara tyst tänker jag. Men så tänker inte andra.

Nu ska jag lyssna på massa musik. Sen ska jag läsa. Sen ska jag duscha. Sen ska jag.. haha, kröka. Hoppas jag. Folk är opepp. Jävla tråkmånsar. En öl eller två skadar ju faktiskt inte. Eller tre. Men det brukar lösa sig framåt kvällen. Hungrig är jag med. Måste ringa csn nu. Och mamma. Ni kan ju anteckna denna infon.

Tack för mig, puss.

Tiden har sin rätt att förändras där den går


Becca och jag jobbade för minilön på ett party, så hittade vi en kul skylt på Gransnäs


Jag var på mys hemma hos amanda och hittade urgulliga barndomsbilden


Jag och E drack öl mitt i veckan på Linus balkong


Varje morgon vid frukosten på jobbet garvade jag åt Gustafs stavning av hans namn


Och så hade jag vitt hår och drack mest kaffe och pratade telefon på jobbet


Limpan, Mandy och jag var på Winnerbäck i Kalmar, och det slutade med att jag och mandy fick lifta till vår sovplats som vi letade efter på denna kartan


Minnen från ettan. Becca och jag töntade oss och tjaffsade om vem som var mest poppis och vems lår som var stora nog att föda afrika


Jag började ny skola i luuund och jag och T garvade som fan åt toalettskyltarna


Simon skickade en stor bukett med blommor för att jag flyttat till skåne


Älskling och jag drack tequila och dansade till Snook


Lite härliga mobilbilder. Så härliga minnen. Fina människor hela bunten. :)

SAKER FÖRÄNDRAS NÄR TIDEN GÅR

"Jag ser regnet komma närmre över floden
TV:n dövar tystnaden i mörkret
Tid, tid
Inte en dag yngre skriver jag en sång
Jag fattar ingenting"

(Amanda, Emma, Becca, Olivia, bröderna Nilsson, Simon x2, studenten,  mamma, hetsrökning, köer, promenader, kramar, förfester hos R, höstkvällar med te, pappa, Assjön, konserter, spelkvällar, midsommar, Södergård, konfrontationer, kvällsdopp, fikapauser, bussresor, way out west, distans, göteborg, vårsol, komplimanger, skrivartalanger, fredagasfika.)



Från vägarnas lyktor och städernas ljus, från skogarnas väsande, viskande sus. Från åkrarnas jord och från strändernas brus, kom hem nu, ja kom hem nu

Jag har visst glömt nämna oooooskar här i bloggen, en hyvens kille (som jag och becca säkert skulle sagt på vårt tantspråk.). Så, nu är han nämnd :) Om några timmar blir det bio och godis med K gånger 2. Blir den där, Mammut, eller vad den heter. Vet ingenting om den, men har hört att den fått bra kritik! Fast nu sa Oskar att han hellre gör magplask än att se på den. Enligt honom så är den kass. Upp till bevis! Kul att det blev ett inlägg om Oskar och Mammut nu. Haha. Jag lyckades bättre än han iallafall. Där blev man minsann bara nämnd en gång.

Jag har letat efter ett par favoritörhängen i två timmar idag. Ganska störigt. Och så saknar jag Amanda. Dendär fina lilla saken som befinner sig i staterna. Det har liksom varit en lång dag idag. Utan henne nära. Hon är så sjukt duktig som vågar göra något sådant. Så modig. Men självisk som jag är så har jag bara tre ord att säga (och citera): Kom hem nu.


Jag har ältat alla ord här över muggar och glas

Kom nyss hem från skolan, där vi diskuterade amerikanisering, medielogik och ett konvergerat samhälle. Sjukt intressant, och denna delkursen är faktiskt bättre än jag trodde! Jag peppar folk inför utgång på torsdag med, det ser ljust ut. J sa igår att jag är en alkis, jag kan nog inte hålla med. Lite öl då och då (eh) får man faktiskt hälla i sig. Ikväll kanske jag har en dejt med Klara och Karin, får se. Vi ska se bio, men alla vill se olika så detta blir intressant.

Förresten så läste jag någonstans att New Moon har premiär 20/11, okej det är ett tag kvar, men ändå. Fett nice. Just nu är jag ungefär lika trött och seg som jag ser ut att vara på bilden här nere. Men har inte riktigt tid att sova idag. Becca är ju ganska snygg med! Och eftersom jag är trött och tråkig så kommer här dagens lista:

DAGENS KLÄDSEL: Mörkblå jeans, lila tröja och svart scarf
DAGENS SMINK: Herregud, lite av allt, mascara puder concealer ögonbrynspenna ögonskugga, m.m
DAGENS FRISYR: Plattat dagen till ära, med luggen uppsatt med spännen
DAGENS VILL HA: Mer tid
DAGENS KÖP: Haha, hängde lite på apoteket innan, så där blev det lite köp
DAGENS LÅT: Lars Winnerbäck - Jag fattar ingenting
DAGENS HUMÖR: Trött, huvudvärk, kramp i magen, nervös och stressad, annars mår jag sjukt bra!
DAGENS BÄSTA: Att jag har så många fina människor omkring mig
DAGENS SAKNAD: AMANDA!!


Jag tål inte att se er två tillsammans

REBECCA: JAG ÄR FÖR FAN BEDÅRANDE


LOVISA: DU ÄR ETT TRÄD, TÄNK ATT LIGGA MED DIG


REBECCA: KAN NOG VARA SKÖNT


REBECCA: jag är nog en björk


REBECCA: dom är rätt lena


LOVISA: dina ben är såriga


REBECCA: dom är håriga också


REBECCA: stubbiga


LOVISA: ettriga


REBECCA: kompakta



Ja. Så låter det en helt vanlig måndagskväll på msn med en gammal osthyvel. Och det tar aldrig slut. Annars så är läget kanon och jag tror nog att jag kommer börja skriva här lite för mycket och om lite för löjliga saker. Men nu är det som det är när det inte blev som det skulle. Jag borde sova också, men jag är lite nervös. Vet inte varför riktigt. Men det liksom, svider lite i magen. Nervös. Konstigt.

Godnatt och simma lugnt.


Det är visst nån som är tillbaka

.. och ja, det är jag. Igen. Undrar hur många bloggar jag haft i mina dar. Kanske 5-6 stycken. Men denna ska bara några få läsa och jag tänker inte alls skriva som jag brukar, eller som jag borde. Här blir det lite blandat från min vardag, knappast någon poesi, snarare slentrian. Idag har jag jobbat för första gången på Lunds nation. Det var jag, erik och hm.. vad heter han nu igen? Jag har glömt hans namn typ 8 gånger idag. Einar? Anders? ANDRÉ! Så var det ja, en trevlig påg. Vi lagade soppa med toast och sallad. Jag mådde sjukt illa efter den maträtten, var inte det fräschaste sättet vi lagade den på. Usch.

På bussen på vägen hem hörde jag en sjukt rolig sak. Fyra 16åringar satt och pratade och en tjej i gänget sa såhär, med seriös röst:

"Jag måste bara städa mitt rum först. Sist jag åkte hemifrån utan städat rum så blev mamma så jävla sur. Mitt rum såg ut som typ.. andra världskriget två, eller neej, andra världskriget tre!!"

Hahaha. Och hennes kompisar höll med och jag bara satt och garvade. Blåsta. Nu ska jag duscha, äta godis och dricka te. Borde verkligen plugga, men, äsch. Jag skjuter på problemen tills imorgon.
  


RSS 2.0