lies, alibis, lies, more alibis

Nu har tre personer sagt att det löser sig. Egentligen fyra, men han sa: du löser det.
Allt löser sig. Så nu är det så. Tack.



Glasvegas - Its my own cheating heart that makes me cry
Glasvegas - Daddys gone
Adiam Dymott - Pizza
Kings of leon - I want you
Regina Spektor - Blue lips

och det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis

igår kom oskar och erik hit och "överraskade" mig och rebecca. vi gjorde chickensaaaallad och hyrde film, mys. bra grabbar detdär. sen drog jag och r hem till hennes casa. sena onsdagkvällar på rebeccas altan är ibland värt allt. tack älskling.

idag vaknade vi väl vid halvelva, gjorde frulle och fixade oss. sen åkte familjen till jönköping, där vi gick på stan och på a6. på eftermiddagen köpte vi med oss fika och gick till christian och drack kaffe. sen tog vi oss hemåt där vi mötte hannah, så vi kunde plocka midsommarblomster till våra kransar. underbar dag med andra ord. jag har så sjukt bra människor i mitt liv.

det var väl allt jag kände för att skriva. så tack för mig.

Alla dom murar jag byggt. Baby, nu rasar dom ner. Dom stod inte ens för en match. Ingen hör deras fall. Och jag släpper in dig nu. Allting slutar när jag står i ljuset vid en gloria. Jag vet vem min ängel är.

Dagens tips: Montt Mardié. Gloria.



(det funkar. jag fixar.)

KÄNSLOMÄSSIGT STÖRD

I måndags kom baby hit. Vi åkte till malmö, hängde runt på stan. Igår fixade vi mitt hår och hängde på Nova, sen fixade vi till en liten minifest här hemma. Ester, Klara, Emil, Staffan och Sebastian kom hit. Vi drack öl och snackade skit. Mysigt. Inatt drömde både jag och emma cpdrömmar, antastad av polisen? Haha. Sen har vi mest chillat idag, väldigt skönt.

Baby är världens roligaste, jag ska nog göra en citatbok om henne:

Emma: "Här kommer ju jag, o så bara KISSAR GUD PÅ MIG!!"

Jag: "Vad heter 'på flaska' på engelska?"
Emma: "On Båttel"

Jag: "Men alltså, han var ju alkis.."
Emma: "FÖR ATT HAN TYCKTE JAG VAR SNYGG, ELLER VADDÅ?!"


Världens bästa människa har precis lämnat mig och det gör ganska ont. Fan, jag vet inte hur jag ska styra upp mitt liv. Juni? Samtalet igår var inte ok. Alls. Jag hatar att få stress-samtal och ångest som en effekt av dem. Och jag tror att jag kommer hata juni ganska mycket. Men detta löser sig. In one way or another. Tack för mig.

RSS 2.0