får jag höra din röst?

Småland är mysigt. I torsdagsnatt ringde Kalle mig från skåne. Klockan 02.15 väckte han mig, tydligen bara för att säga tack för att jag städade köket. Haha. Fredagen spenderades hos Oskar. Fest. Det var jättekul, härligt att se alla lökar igen. Sjukt bra folk.

Idag har jag stekt med mig själv och rebecca. Ikväll kan jag inte bestämma mig. Har verkligen ont i magen av beslutsångest. Tranås? Robinson? Fest? Nykter? Full? Haha. Listan kan göras lång. Jävla lista.

PUSS

(känns inte bra om nästa vecka heller. liten parantes till mig själv. men jag fixar detta. på något sätt.)



Men jag följer hjärtat, samma hjärta, men med mera glöd sen du var här.

Senaste dagarna har handlat om plugg och fika med grabbar. Helt okej bra. Saknar mitt vita hår. Och söndagsnätter. Men bara en gång i månaden. Om året. För alltid. Imorgon är det solning/fika/fest på schemat. Småland har längtat efter mig. Jag vet vart jag vill vara.

23.02. I hate this part. Men det löser sig.



Saknar Amanda. Honey.

STAY WITH ME HONEY

Jag har haft världens bästa dagar med världens bästa folk. Incredible. I onsdagskväll kom Becca, Oskar och Erik hit. Vi chillade lite och kollade scrubs. På torsdagen hängde vi på köpcenter och i stan. På kvällen kom Emma också, så åt vi pizza och hade mys. På fredagen var det köpcentret igen, som erik veeeerkligen gillade haha. Sedan åkte lökarna hem.

I lördags var jag och baby på stan, på kvällen var det dags för korridorsfest! Baby och jag gick ut hårt och var fullast först. Kvällen var hur bra som helst, massamassa folk som kom hit. Somnade nog 06.30, fett värt. Kvällens roligaste måste ju varit dem som snodde vår vattenkokare, våra handdukar och vår kanel! haha.

Igår  (söndag) var vi rätt sega hela dagen, men framåt kvällen styrde vi upp en minikorridorsfest med hannes, stefan och andreas. Jättemysig kväll med öl, kortspel och johan glans. Sweet moses!

Nu har baby åkt hem, och det känns inte alls bra.. jag vill ha henne här på heltid. Världens bästa emma.

Om en stund kommer Klara hit, vi ska råplugga uppsats. Jag är sjukt seg, men jag har ju bara mig själv att skylla så :p

Tack för dessa otroligt underbara dagarna, mina älsklingar! <3





GLORIA

Ja jävlar, natten var inte nådig. Vaknade av att det åskade så in i helvete.Gick upp vid 04.00 och satte mig i korridoren o kollade tv (åskrädd som jag är). Efter en halvtimme kom johanna upp: "lilla gumman, jag visste att du skulle sitta här. kom så går vi ut!" så stod vi ute och hängde i åskan. skönt och så. lugn blev jag. Kollade skitprogram på tv halva natten. Ett av de värre åskvädrena på länge. Fyfan.

Nu är det skola på schemat, solen skiner och himlen är blå. Great!

Idag är en braaaa dag (kanske jag inte borde säga än, ska ju få respons på uppsatsen idag + jobba med älskade SPSS. Not.) Men ikväll blir bra som fan. Wihooooo!

Adiam Dymott. BRA skit.

ROXY

Igår blev det visst utgång igen. Vi var ett gäng som hängde på ariman, sen blev det lunds. Kul kväll. Kom hem, kollade scrubs med fylle-erik, roligt!

Idag har jag och Klara solat lite, molnigt som fan, men det funkade ju en stund iallafall. Alltid dessa roliga citat:

"Solen ska inte gå någonstans!"

"Alltså.. spy upp rödvin, den smaken är för besk för att finnas"

Haha, borde verkligen skaffa en citatbok. Eller något, sjukt kul att spara på liksom.


Nu peppar jag som fan inför nästa vecka. Den kommer bli grym som fan. Right?

ONSDAG OCH TORSDAG

Igår var en skön dag. Lite barnvakt, lite bikini. Sen kom Klara hit och vi pluggade, rätt lite haha. Sen kom Camilla hit för te och kex i korriodoren. Var trevligt att träffa henne :)

På kvällen fick vi rycket och drog till Ariman och drack öl. Spontant och bra. Det var jag, Klara, Yoko, Sebastian och Ester. Mysig kväll utomhus, jag fick även vara med på en dumpsting (hur nu det stavas). Rätt intressant haha. Sjukt random ölkväll, men hur bra är inte dem liksom? En massa roliga citat från kvällen med:

Sebastian: "Yrt och jävligt.. o suddigt var det också!"

Yoko: "Oss, sprit och silvertejp!"

Ester: "..vem är kristus?"




Idag började vi plugga vid 11. Hängde lite med Kalle innan, och som vanligt får jag klockrena kommentarer av honom: "Alltså Lovisa, du kommer bli en jävla white-trash kärringjävel". Haha! Klara och jag fick ett gaybesked också, stack till skolan och åkte hem igen o pluggade.

Nu ska jag laga mat, ikväll kommer syster hit och umgås. Skönt. Läget är sjukt bra annars. Saknar Amanda, Becca och Emma. De två sistnämnda får jag iochförsig träffa nästa vecka. Ska bli så härligt!

PUSS


du ligger med nån annan tönt

Jag har haft en sjukt underbar dag! Och jag är inte bakis, trots att Klara, jag och Yoko var ute igår. Mejeriet, skön o lugn kväll som slutade på donken. Kungligt. Idag gick jag sofia johanna catherine och effi ut i solen vid 12 och la oss i bikini och stekte. Satt där till 16 och brände, Moritz kom ut och joinade också. Pratade massa skit, åt glass, drack kaffe, rökte, riktigt mysigt!

Vid 18 fick vi för oss att spela fotboll. Erik, Moritz, Sofia, Cath, jag och Derek stack till planen och lirade. Efter ett tag raggade vi upp lite småkillar som spelade med oss. Vi var säkert 20 stycken som spelade. Och de som stod och kollade på pratade om mig massa gånger haha: "aah, the lady in the puma-shorts, she´s so good!'. Fick lite komplimanger för min fotboll, sånt gör att jag saknar fotbollen sjukt mycket.

Efter fotbollen gick vi hem, drack juice med jordgubbar och dansade stört till "Oh happy day". HAHA. Fan att jag inte filmade, det var seriöst helt galet. Nu har vi mest chillat, ska strax ut och dricka te och mysa och lyssna på winnerbäck på högsta volym (som jag sagt innan: så skönt att de har bra musiksmak).

Lund är BÄST. Och korriodorslivet är fantastiskt! Nu längtar jag till den 24:e och den 29/30. Gotta love this life!


Jävla syokonsult

Valborg i lund sammanfattas såhär: Sinnessjukt!

Nattens citat: "Käften din kärringjävel!!" (sagt till mig, av Kalle. Som annars brukar droppa rätt roliga kommentarer om mig: "fan vad du är söt när du ska ifrågasätta mig hela tiden lillen!"

Hur många gånger jag var riktigt full under dagen: På tok för många.

Ny grej: Snus.

Knasigt: Att jag kom hem med gustavs tröja på mig, och sebastians solglasögon.

Bäst: Den stekande solen och grillningen utanför domkyrkan!

Klantigast: Jag, som tog sönder min mobil. Men kalle och henrik ryckte in och räddade den.

Äckligast: Nudlar när man är kanonfull. De går inte ner helt enkelt.


RSS 2.0