TAKEN FOR GRANTED



Saknar mina cookies. Amanda&Emma. Älsklingar. <3

OH YOU´RE SO NAIVE

  • THE FUCKING KOOKS kommer till P&L. Dör jag lite? Typ.
  • Mitt E på tangentbordet har hoppat den, får jag tillbaka det på sin plats? Nej.
  • Jag har ett sockersug som inte är av denna värld. Jobbigt.


Så, det var nog dagens problem. Nu fick du din uppdatering oooskar.

PUSS FOLKET


Mitt hopp och min helande tröst


IDAG ÄR DET SOOOOOLIGT
. Vi har varit ute och gått en timma. Sjukt skönt. Jag är på topp! Snygga bilder jag hittade förresten. Haha. På väg hem från grammisgalan, en perfekt dag med HUMORKVINNORNA. Nu längtar jag som fan till sommaren, den ska bli så sjukt bra. Med alla härliga människor jag har i mitt liv. Mina favoriter!

söndagkvällsförvriden

Usch, jävla tenta. Känns inte som jag får nått rätt på den. Men pallar inte skiten nu, lämnar in den imorgon sen får det bli som det blir. Fick nycklarna till rummet idag också. Men känner ingen vidare glädje över det. Jag svär för mycket och jag vill spola tillbaka tiden. Typ. Ett år. Eller så.

Fan att söndagar alltid ska vara lika grå. Jämt, det slår liksom aldrig fel. Tur att jag ska hem om en vecka. Om än för bara några dagar, men jag tar med mig Becca tillbaka. Tack gode gud för det. Så känns det just nu.


Sån är jag

Jag har suttit här i flera timmar nu. Började klockan 06.30. Laddade spellistan med fet musik. Har skrivit en del på tentaskiten. Druckit sjutton koppar kaffe. Nu får det vara nog, om en timma kommer emmababy hit! Det blir kalasbra! Ikväll blir det skåne igen, men kommer hem väääldigt snart igen. PUSS


Hallå igen

Åh vad jag gillar att vara hemma! Det är faktiskt sjukt bra. I tisdags åkte jag till bästisemma. Vi åt på Sunrise, sen mötte vi upp Mikis, Dana, Matilda och Meera för fika och massa tjöööt! Fy vad jag saknar er brudar! Ni är så ruskigt bra! Sen på kvällen var det spel och ölkväll med bebis, robbis och limpan. Det var också mysigt!

Igår tog jag bussen hem till anebyet, plockade upp rebecca på hemvägen. Så åkte vi hem och duschade (självklart tilsammans höhö) och fixade oss. Sen tog vi bussa in till tranås, och sen till ÖMOOOO (typ, coolaste stället). Där väntade Oskar och Erik på oss. Så vi gick och åkte skridskor, och jag var en naturbegåvning. Jag liksom kunde allt, bromsa, snurra runt, gå ner på knä. Och jag ramlade inte en enda gång! Så bra är jag!

Sen åkte vi hem och kollade på Scrubs. Haha, jag älskar det. Jag kommer ihåg när J jämt kollade på det, och jag var skeptisk och sa att det sög. Men det är så sjukt kul. Sen spelade vi spel, lika par och alias. Och vi tjejer vann (såklart och som vanligt). Sen gick vi till Konsum (tror jag, eller var det ömohallen?) Jag och becca köpte cola, godis och kanelkrans, som vi inte ens åt upp. Sen gjorde grabbsen hamburgare till oss, skitgott!

Sen började vi dampa lite, dansa och brottas. Sen Greys, och sen scrubs igen va? Haha. Noll koll. (Kul att jag skriver en uppsats, allt för att slippa skriva tentan!) Sen gick iaf erik, becca ochjag hem till erik och sov.

Idag har jag och beccs fikat med Millan, myyysigt! Nu ska jag ta tag i dendär tentan. Usch och fy. Tyck synd om mig.

PUSS


Precis just nu

Coffe&Cigarettes. Im good Im gone. Suicide medicine. Jag fattar ingenting. 18 karat gold. Always move fast. Du. Kvar i nått jag lämnat. Decode. All at once. Far more. Replaceable. Sway. Vi är värda så mycket mer. Stopp. Låt mig få följa dig ner. Feeling a moment. Tanken som räknas. Lund. For blue skies. Walking in Memphis. The story. Rootless tree. Mockingbird. Chariot. Belfast. Farväl Jupiter. Dom vet ingenting om oss.


Just if you're ever in trouble, don't be brave. You just run, OK? Just run away.

Idag var jag uppe med tuppen, för att följa med mamma till sjukhuset. I bilen på väg in så börjar mamma sjunga på Tanken som räknas och jag blev lite chockad. Hur kan hon den liksom? Då säger hon:

"Ska jag vara ärlig brukar jag hämta lite winnerbäckskivor från ditt rum, och lyssna på. För de påminner mig om dig. Och jag saknar dig så mycket."

Och då var tårarna nära. Lilla mami. Hon är för söt hon!

Nu har jag lagt över massa bra musik från mobilen och ska försöka mig på dendär jäkla tentan. Det blir intressant. Sen hoppas jag på myyyselimys med becca ikväll. Den kvinnan är fettbra.

Puss

Why should I complain?



Igår var det alla hjärtans dag. Och ingen ångest inför den inte. Becca och jag gick och handlade halva ICA, sen gick vi hem och förberedde lite. Vid 19 kom grabbsen (Oskar och Erik) och kollade på när jag och Becca lagade maten. Eller, okej, grabbarna tog över. Vi kollade mest på, drack vin och tjötade. God mat iallafall, kyckling potatis sås och sallad. Sen sjöng vi singstar och jag knäckte Oskar på BEP - Pump it (fast jag knäcker ALLA på den!). Sen åt vi sveriges kladdigaste kladdkaka (som becca och jag förövrigt slickat på haha) och spelade Galenpanna. Jag vann, inte så otippat. Oskar kom sist. Men vi var fan inte snälla mot honom:

Oskar: Ja, men det är ju Ariel!!
Vi: Eh.. nej, det är det inte.
(det var Lilla sjöjungfrun)

Sen åkte grabbarna (inklusive B, men hon är väl en av grabbarna) hem vid tvåtiden och jag kröp ner i sängen. Tack för en bra kväll. :) Det känns ganska bra att vara hemma. Jag har saknat detta placet. Tror veckan kan bli bra med.

p.s Jag har blivit besatt av The winner takes it all. Och Walking in Memphis. Anteckna.

Tid, tid

Usch, ibland blir jag så trött på mig själv. Jag vet, jag gör fel. Och så blir någon arg på mig och halva min värld rasar samman. Jag kan inte rå för att jag är 19 år. Har mycket på gång. Mycket i hjärnan.

Nu ska jag kolla Criminal Minds, och dricka te. Och packa en stor fet väska. Imorgon tar jag tåget.

Puss

a brain that never stops ticking, sometimes an on-off switch would sure come in handy

is it the red wire or the blue wire
just pick one and cut
it just doesn't matter anymore
or did it ever?

Idag hade jag en liten hemlis pågång vid 10.00. Inget jag pratar högt om än. Vi får se hur saker och ting ordnar upp sig. Sen har jag varit hos Karin och Peter på en heldag. Pannkakor, tacos och mys. En del kravallbarn också, men det får man ju räkna med. Nu ska jag ha myskväll med syster. Jag har en klump i magen. Nervös. Stressad. Lite längtan också, men jag vet inte. Allt löser sig ju alltid, visst?

?

FET huvudvärk. Sjukt fet.

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv, och allting liksom kräver mera nu

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig


Imorgon måste jag och rebecca ta tag i detta. Jag börjar bli nervös. Annars så är jag lite bakisseg. Ikväll blir det antagligen Changeling igen. Riktig lök-kväll. Amanda, jag saknar dig. Det vet du ju. Och din dagens kommentar var så grym. Vissa ger visst aldrig upp. Rätt kul när spöken från förr dyker upp och fjäskar. Jag är söt. Haha. Puss.

Ramlar

Alltså, jag blir aldrig klar med en speciell sak. Skjuter på det tills imorgon också. Kom igen nu solen (men shit, sakna tillochmed kolte!!) Idag var vi sämst i skolan, satt och pratade i tre timmar, gjorde inget som vi skulle göra. Men det var trevligt! Sen har jag ringt pappa fyra gånger idag. Stackarn, han får dras med mig all the time.

Annars så känns ganska mycket fel för tillfället. Det känns som om många är så.. off? Och så glömmer jag (glömmer?) läsa hela tiden. Kollar hellre på Criminal minds och saknar Becca (kom hit och drick te och ät turks med mig din nutrilettslav, i miss you) än lär mig en text utantill.

Och idag har jag även tänkt mycket på när jag ska få träffa Emmababy igen, och vi ska äta på sunrise (hon känner mig, hon vet att mat är min grej ;p)  och bara vara! Sådär bra som det är med en bästa vän!


Saw Cinderella in a party dress, but she was looking for a nightgown

Här sitter jag och lyssnar på A dustland fairytale och pratar med simon på msn och pappa i telefonen. Effektiv dam är jag. Samtidigt så beställer jag tågbiljetter. Duktigt att jag för en gångs skull tar tag i det. Snart ska jag in till Lund, ska köpa ett hopprep haha. Och träffa Klara så vi kan hämta ut lite böcker.

Förövrigt drömmer jag sjukt konstigt. I förrgår blev jag misshandlad (som vanligt, eller hur becca?) och för en gångs skull kom jag fram till polisen när jag ringde (jah brukar aldrig komma fram när jag ringer i drömmarna). Inatt kraschade ett plan utanför mitt hus och jag hängde från en klippa och ingen ville hjälpa mig. Hur sjukt? Ganska sjukt.

Ska ringa fisenbecca nu med. Tracka henne lite. Det var ju ett tag sen, eh. Typ, 10 timmar.  ;p Puss!

-------------

Fanfanfanfanfanfanfanfan.

Skitsamma, man kan ju inte älska alla

Hejsvej, inte mycket uppdateringar här. Men idag är jag sur som fan på folk som inte har ngt bättre för sig än att hitta på en massa saker. Och folk som går bakom ryggen. Och folk som inte låter en umgås med vem man vill. Seriöst? Mer lågstadie får man leta efter!

Biljetter var det ja. Dags att beställa. Satt hos studievägledaren i 40 minuter idag. Haha, vilken sprätt han är. Helt galen. Men fick fram en del bra saker iallafall. Även om hösten känns ganska avlägsen just nu.

Nu: kaffe, musik och jalle.

dit kan jag gå och sakna dig

Hur gör man när personen man vill krama mest av allt just nu är flera hundra mil bort?


Fan.


RSS 2.0