höra hjärtan som önskar bedra och bedragas

Köpenhamn och överallt. Repeat 8 gånger, har inga planer på att sluta. Dessutom hatar jag siffran åtta. Den är överallt. Mest på jobbet. Och sen lovade jag mig själv att fullfölja en sak om det visas en åtta till. En minut senare tappade jag ett gummi på golvet och det formades till en åtta. Fan, tänkte jag då.

Igår var det jobb 05-13, helt okej. Sen träffade jag min toppenbrud lydia för lite pizza. På kvällen blev det lite fest i Eksjö. Som jag har saknat min Emmababy. Och så var det massa roliga ute. Verkligen kanonkväll.

Idag är fortfarande ett mysterium, klockan är över tolv, och vi har inte bestämt oss. Tre brudar med beslutsångest x34298652. Men vi fixar't!


ALLTING

"Dina ögon var ett fritt fall varje gång, tack, ta hand om dig."


Och dina händer, ja dom ber mig sova över, som ett sätt att säga: tack för ikväll

Lite torsdagstips: Lät du henne komma närmre med Melissa Horn. Kvinnan släpper snart nytt. Brabrabra.

Förövrigt kommer det bli två veckor till av sjukt roliga arbetsdagar. Jag är glad, för vi har så fruktansvärt kul.


(Skicka tillbaka: check.
Andas mera: check.)

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?


JAG RÖKER UPP TYSTNADEN

(...)

WEEKEND WARS

Helgen vart bra. Jobbade hela fredagen. Hade myskväll igår. Och idag blir det ännu mer mys med toppenfolk. Imorgon är det jobb igen, 13-23. Hatar att jobba kvällsvecka, dagarna går så segt. Men bra att vi är ett gott gäng som hänger. Skjuter gummi på varandra, sjunger pärleporten och garvar åt "NEHE". Haha.

Jag fick lite Linn-Mika abstinens igår. Typ, vi borde fika snart. Eller gå runt sjön.

(och Amanda, I miss u much. hela tiden.)



("mm.. du är så jävla bra. jag ska läsa din bok sen."
klump i magen, spark på hjärtat.)

self-fulfilling prophecy

Trots att jag bara sover max tre-fyra timmar per natt, så känns det bra. Har kul på jobbet, så bra folk att härja med. Älskar att umgås med bra folk på min fritid. Imorgon är det fredag och då är det jobb som vanligt 05-13, och sen kvällsjobb också. Fullt upp. Jag längtar tills nästa och nästnästa helg också.


Något som stör är herrn i soffan här bredvid. Och att friheten är sjukt begränsad.


det börjar visst bli höst

(Fan fan fan vad jag hatar denna jäkla badfeelingkänsla som ploppar upp titt som tätt i min vardag. Och allt magont kombinerat med huvudvärk. Alla vakna timmar. Fan. Måste fokusera. Hitta det bra i allt det dåliga.)

Stor parentes. Mhm.

RSS 2.0